Marknadsföring

Google SEO

Attrahera besökare till din webbplats genom att förbättra dess sökmotorrankning med nyckelord som är unika för ditt företag.

Marknadsföring och Sökmotoroptimering

Du kanske har en trevlig och funktionell webbplats men den fungerar inte som förväntat på grund av låg trafik. Vad är poängen med en blogg, e-butik eller företagswebbplats om den inte kan locka potentiella kunder?

För att få de önskade besökarna ska din webbplats vara åtminstone på Googles andra sida för dina företagsnyckelord. Enligt statistik söker 90% av Google-användare aldrig efter den andra sidan med resultat (med den stora majoriteten fokuserar naturligtvis bara på den första sidan med sökresultat).

Vårt mål är att få dig på första sidan av Google för de nyckelord som är relevanta för ditt företag och tillsammans bestämmer vi. Om du önskar kan vi också lägga till material på din webbplats för att berika den med innehåll, ett mycket viktigt inslag för sökmotorerna och placeringen av din egen webbplats. Förutom de nyckelord som vi kommer att “ladda upp” kommer din sida att få besök som ett resultat av de hundratals andra liknande nyckelord som användarna använder när de söker.

Vårt mål är att öka din webbtrafik från organiska sökresultat.

Nyckelord

Korrekt analys av nyckelord som är specifika för ditt företag och att kategorisera dem efter svårighetsgrad och prestanda, en process som också kallas nyckelordsforskning [som nyckelordsforskning].

Sökmotorvänlig

Konfigurera din webbplats så att den blir sökmotorvänlig och förbättrar dess rankning.

SEO-artiklar

Skriva SEO-artiklar och texter relaterade till ämnet för verksamheten, inklusive publicering av bilder, videor eller andra media som hjälper till att markera innehållet och publicera dem på olika plattformar och bloggar.

Webbplatskampanj är en process som kräver tålamod och ansträngning. Uppgifterna förändras ständigt och moderna metoder måste användas för att uppnå önskat resultat. Många av er kanske känner till termer som “länkbyggnad”, “seo”, “artikel”, “marknadsföring” och andra, om inte säkert efter vårt samarbete kommer du att vara helt bekant.

Målet med vårt partnerskap är inte bara att få dig upp till åtminstone den första sidan på Google utan att få så många trafik / besökare till din webbplats som möjligt.

Vår erfarenhet, användningen av innehållet vi bygger, dess spridning på sociala mediasidor och vår ständiga uppdatering av de trender som Google har ställt upp för webbplatspromotering gör det möjligt för oss att säkerställa utmärkta resultat på rätt sätt.

Google räkning

Letar du fortfarande?

Kontakta oss

+46 073 778 70 83

Verktyg och teknik

WordPress webbutveckling

WordPress tillåter företagets webbplats att interagera med din blogg i en enda webbapplikation där besökare enkelt kan komma åt dina produkter, tjänster och information.

Woocommerce e-butik

Vill du ha en liten och lätt hanterbar e-butik? Woo Commerce gör WordPress till en komplett e-butik som inte har något att avundas från resten till en mycket låg kostnad.

Opencart e-butik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Yoast SEO

En komplett SEO-svit. Låter dig övervaka och analysera din webbplats. Be oss skicka månadsrapporter om din sökmotorrankning och övervaka din webbplats för SEO-fel.

Starta en konversation

kontakt@promedia24.se

Tel: (+46) 073 779 04 30

Besök oss

Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv